Unfortunately, the content of this page is only available in German.

mentorING

Ein Programm des Genderzentrums der TUM

Jetzt bewerben, für den nächsten Durchgang von mentorING für Studentinnen von Mai 2011 bis Mai 2012 am TUM Gender-Zentrum!

Als Studentin einer der Fakultäten Maschinenwesen, Elektrotechnik, Informatik, Physik, Bauingenieurwesen der TUM im Haupt- oder Masterstudium oder ab dem 3. Semester im Bachelorstudium haben Sie die Möglichkeit von erfahrenen Mentorinnen und Mentoren aus der Arbeitswelt Unterstützung beim Einstieg in das Berufsleben zu erhalten. Sie profitieren von

• regelmäßigen Gesprächen mit Ihrer Mentorin/Ihrem Mentor über Ihre Lebens- und Karriereplanung
  • Aneignung karriererelevanter strategischer Fähigkeiten
  • Vermittlung von wichtigen Kontakten für Ihre berufliche Zukunft

Bewerbungsschluss ist der 8. Mai 2011

Mehr Informationen und Bewerbungsunterlagen

www.tum.de/genderzentrum
weber@zv.tum.de
+49 (89) 289 - 22319 (bis 28.02.2011)
+49 (89) 289 - 14672 (ab 01.03.2011)

Condensed Matter

When atoms interact things can get interesting. Fundamental research on the underlying properties of materials and nanostructures and exploration of the potential they provide for applications.

Nuclei, Particles, Astrophysics

A journey of discovery to understanding our world at the subatomic scale, from the nuclei inside atoms down to the most elementary building blocks of matter. Are you ready for the adventure?

Biophysics

Biological systems, from proteins to living cells and organisms, obey physical principles. Our research groups in biophysics shape one of Germany's largest scientific clusters in this area.