Unfortunately, the content of this page is only available in German.

TUM Career Week 15.-19. November 2011

15. - 19. November 2010
@@

TUM Career Week

Im Rahmen der TUM Career Week haben Studierende die Möglichkeit interessante Unternehmen im Rahmen von Workshops und Vorstellungsgesprächen kennen zu lernen, an spannenden Vorträgen teilzunehmen und sich "karrieretechnisch" beraten zu lassen.

Die TUM Career Week findet vom 15. - 19. November 2010 an den TUM Standorten München, Garching und Weihenstephan statt.

Ausführliche Informationen zum Programm der Career Week finden Sie auf den Seiten des TUM Career Servie unter

Technische Universität
München Alumni & Career · TUM Career Service

Gabelsbergerstr. 39
1. Stock · Zimmer 109 / 110

Boltzmannstr. 17
3. Stock · Zimmer 305

Maximus-von-Imhof-Forum 3
OGL 01, 1. Stock über UniBar (dienstags)
85354 Freising-Weihenstephan

Telefon +49.89.289.22132

career@tum.de
www.tum.de/career
www.tum.de/jobboerse

Condensed Matter

When atoms interact things can get interesting. Fundamental research on the underlying properties of materials and nanostructures and exploration of the potential they provide for applications.

Nuclei, Particles, Astrophysics

A journey of discovery to understanding our world at the subatomic scale, from the nuclei inside atoms down to the most elementary building blocks of matter. Are you ready for the adventure?

Biophysics

Biological systems, from proteins to living cells and organisms, obey physical principles. Our research groups in biophysics shape one of Germany's largest scientific clusters in this area.